Zašto odabrati ugradbeni ormar?

 

Ugradbeni ormar je idelano rješenje za maksimalnu iskoristivost prostora u kojem živite. Ako se, kao i većina ljudi, borite s velikom količinom stvari za koje ne znate gdje bi ih smjestili, ugradbeni ormar će rješiti taj problem.

Ugradbeni ormar je prikladan za svaki prostor i osim praktičnosti nudi Vam još i mogućnost da sami odredite sastav unutrašnjosti te njegov kompletni izgled.

Ugradbeni ormari se rade po mjeri od vrha stropa do poda, te do kraja oba zida, po želji kupca.

Izrađeni iz vrhunske iverice, visokokvalitetnog aluminija i bespreijekornog potrošnog materijala, ugradbeni ormari su trajni i čvrsti. Možete ih koristiti za privatne i poslovne svrhe, posvuda gdje je bitna funkcionalna iskoristivost prostora i privlačan izgled.

Prednost ugradbenih ormara je i u tome što ih možete smjsetiti u bilo kakav prostor, poput pokrovlja, soba s nakošenim stropovima ili uz nepravilne zidove. I za izvedbeno zahtjevnije projekte, imamo rješenje!

Vaš ormar može biti i 'Walk-in' ormar. To je ormar koji se obično postavlja u spavaću sobu ili dio hodnika. Smještajem u spavaćoj sobi, uz koju je vezana kupaonica, postižu se najkavlitetniji prostorni odnosi. Svojom veličinom osigurava kretanje po unutrašnjosti te tako poprima oblik manje garderobe. Organizacijom walk-in ormara omogućit ćete grupiranje odjeće, obuće i svih ostalih predmeta vezanih uz odjevanje. Ovakva rješenja su praktična i funkcionalna jer je sve pregledno i jednostavno za upotrebu.

 

Koja je uloga klizne stijene?

 

Najbrži i najjednostavniji način da jednu prostoriju pretvorite u dvije, a ujedno postignete i željeni efekt po mjeri Vašeg prostora i aktivnosti!

Klizne stijene su sve traženiji proizvod  i imaju sve važniju ulogu u opremanju unutarnjih prostora jer omogućavaju multifunkcionalnost. Klizne stijene tako odjeljuju, povezuju, zaklanjaju, zasjenjuju ili propuštaju svjetlost u prostor.